Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο (0-2) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα περισσότερο από τον δεύτερο Ολυμπιακό (19). Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν του ελλιπέστατου Βόλου, ο οποίος έμεινε στους 9 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Στο άλλο ματς της ημέρας, που έγινε νωρίτερα στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η κρητική ομάδα έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση, αφήνοντας στην 4η την Ξάνθη (15π).
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή, με το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (19:30) να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης στροφής. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός στις 15:00 υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Αρης στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.