Γνωρίσαμε την πρώην παίκτρια στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model το 2011 ενώ ο εκλεκτός της καρδιάς της και πλέον πατέρας του πρώτου της παιδιού είναι ο μπασκετμπολίστας και πρώην παίκτης του ΠαναθηναΪκού Βλάντο Γιάνκοβιτς.
Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι!
Η ευτυχισμένη μανούλα θέλοντας να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα προχώρησε στην ανάρτηση πολλών φωτογραφιών, με ευχές από φίλους και συγγενείς, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας