Χαϊδάρι: Σε ύφεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή
Από την πυρκαγιά υπέστησαν εξωτερικά ρύπανση κάποια κοντέινερ που χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι, αλλά αυτήν την ώρα δεν υπάρχει φλόγα και εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο
Από την πυρκαγιά υπέστησαν εξωτερικά ρύπανση κάποια κοντέινερ που χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι, αλλά αυτήν την ώρα δεν υπάρχει φλόγα και εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο.
Λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη από την αστυνομία η κυκλοφορία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από το ύψος της Σωκράτους, ενώ πραγματοποιούνται εκτροπές σε κάθετους δρόμους.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενες αρχικά από 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από αέρος συνέδραμε σε πρώτη φάση ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.
Εν συνεχεία η Πυροσβεστική αύξησε τις δυνάμεις της στην περιοχή καθώς η φωτιά ήταν μεγάλη. «Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες» ανέφερε ακολούθως η Πυροσβεστική.
Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες.
Ρίψη νερού από ελικόπτερο για περιορισμό της πυρκαγιάς. Αυτή την ώρα το περιστατικό ελέγχεται. Video Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (Streamia, www.streamia.gr).
Δημοσιεύτηκε από Χαϊδάρι Σήμερα στις Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας