Ο Γουέμπστερ στην Μπράιτον με ποσό-ρεκόρ (pic)
Η αγγλική ομάδα ανακοίνωση την απόκτηση του Άνταμ Γουέμπστερ, τον οποίο απέκτησε με 20 εκατ. λίρες από την Σουόνσι.
Ο Άνταμ Γουέμπστερ αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπράιτον, η οποία κατέβαλε 20 εκατ. λίρες (περίπου 21,9 εκατ. ευρώ) στη Σουόνσι, για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.
Ο Γουέμπστερ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτελούσε προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας, Γκράχαμ Πότερ, ο οποίος τον είχε παίκτη και πέρυσι στους «κύκνους».
Το προηγούμενο ρεκόρ μεταγραφής της Μπράιτον ήταν τα 17 εκατ. λίρες που έδωσε το περασμένο καλοκαίρι στην Άλκμααρ, για την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού Αλιρεζά Γιαχανμπάκς.
An absolute dream come true to sign for @OfficialBHAFC cannot wait to get started 💙 pic.twitter.com/S8C1iCYK0Q
— Adam Webster (@AdamWebster31) August 3, 2019
- Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο στην κορυφή του All-Star 2026
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442