«Μέλι» έσταξε για τον Φιλ Φόντεν ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και ήδη έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει πολύ κόσμο στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά τον περιορισμένο του χρόνο συμμετοχής.
Ένας από αυτούς που έχει εκπλαγεί περισσότερο με τις δυνατότητες του 19χρονου είναι και ο έμπειρος Καταλανός τεχνικός, ο οποίος χαρακτήρισε τον νεαρό άσο ως «το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει».
Μάλιστα, ο 48χρονος «κατηγόρησε» τον εαυτό του που δεν του δίνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής:
«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο προπονητής του δεν τον ξεκινά. Δεν είναι εύκολο με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, δουλεύει όμως σκληρά. Ξέρει ότι είμαι εδώ για να τον βοηθήσω».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.