Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας.
Η ανακοίνωση:
«Μετά από τρία (3) χρόνια κοινής πορείας, με απότοκο αυτής της συνεργασίας τρία τρόπαια εντός και εκτός συνόρων, οι δρόμοι μας χωρίζουν…
Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πάντως συνέβαλε αποφασιστικά στην αναρρίχηση της «Βασίλισσας» προς την κορυφή.
Το Κύπελλο Ελλάδος, το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το παγκόσμιο «δισκοπότηρο», αλλά κυρίως η πανελλήνια και κατόπιν διεθνής καταξίωση μιας Ομάδας, που βρέθηκε κάποτε στα «Τάρταρα» της απαξίωσης, αλλά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, φέρουν και την υπογραφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Το όνομά του ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή καταγράφηκε στο «Πάνθεον» των σπουδαίων της «Ένωσης» κι αυτό είναι πανθομολογούμενο.
Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Γιαννούλη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ντουμπάι – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντουμπάι – Παναθηναϊκός για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.