Νεκρός κρατούμενος έπειτα από συμπλοκή στις φυλακές Χανίων
Η συμπλοκή είχε σημειωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου - Υπέκυψε στα τραύματα του, έπειτα από νοσηλεία δύο ημερών, ο ένας από τους κρατουμένους που ενεπλάκησαν σε αυτήν.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο κρατούμενος των Φυλακών Αγυιάς Χανίων, ο οποίος, το μεσημέρι του Σαββάτου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης βαριά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο μετά τη συμπλοκή κρατουμένων κατά το μεσημεριανό γεύμα.
Πρόκειται για έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε.
Από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ακόμα δύο κρατούμενοι με ελαφρότερα τραύματα, ενώ στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν το μεσημέρι οκτώ κρατούμενοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η διαμάχη ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές το μεσημέρι του Σαββάτου και έληξε με την παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας