ΑΕΚ : Χωρίς Λιβάγια – Μπάρκα, αποφόρτιση ο Κρίστιτσιτς
Απουσίες για την σημερινή προπόνηση (14/7) της ΑΕΚ στο Κίελτσε της Πολωνίας
Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κιέλτσε. Ο Κροάτης επιθετικός ένιωσε ελαφριές ενοχλήσεις στο ισχίο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε προληπτικά.
Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην την επιβαρύνει ενόψει και των δύο φιλικών Δευτέρα και Τρίτη.
Ενόχληση στο ισχίο ταλαιπώρησε και τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε ο Μιχάλης Μπακάκης και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν για τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442