Ένα άγαλμα της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στα περίχωρα της γενέτειράς της στη Σλοβενία και έχει προκαλέσει έντονα σχόλια λόγω της… κακής αισθητικής του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Αμερικανός καλλιτέχνης Μπραντ Ντάουνι προσέλαβε έναν ντόπιο καλλιτέχνη, τον Αλες Ζουπέβκ -ο οποίος ειδικεύεται στην γλυπτική με…αλυσοπρίονο- και του ζήτησε να φτιάξει το ξύλινο άγαλμα χρησιμοποιώντας τον κορμό ενός δέντρου. Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην γενέτειρα της Τραμπ, την πόλη Σεβνίτσα.

Το ξύλινο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ, φοράει ένα γαλάζιο ταγέρ Ralph Lauren, αυτό που φορούσε στην ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της το 2017 και χαιρετάει τα πλήθη.

Κάποιοι κάτοικοι της πόλης το χαρακτήρισαν «ντροπή» , ενώ άλλοι είπαν ότι θυμίζει περισσότερο την Στρουμφίτα παρά την Μελάνια Τραμπ.

Η πόλη Σεβνίτσα έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη, το 2016, και η Μελάνια έγινε η Πρώτη Κυρία.

Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το μέρος για να πάρουν μια γεύση από τα πρώτα χρόνια της Μελάνια Τραμπ, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται το γεγονός δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων με το όνομά της, όπως παντόφλες, τούρτες και burgers που θυμίζουν τον Ντόναλντ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του αγάλματος της Μελάνια Τραμπ και τα συμπεράσματα, δικά σας…

View this post on Instagram

Nailed it.

A post shared by P A U L I N E R O S E L L (@paulinerosell) on

Γράψτε το σχόλιό σας