Λιγότερο από μία ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Χιλάλ Σουντανί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα έναν παίκτη.
Ο λόγος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο Φελίπε Μπρούνο που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό φορώντας ενάμιση χρόνο τα χρώματα του Ατρομήτου (45 συμ, 4 γκολ, 7 ασίστ)
Στο Περιστέρι χρησιμοποιήθηκε πολύ ως ακραίος, αλλά όπως έχουμε γράψει στο «10» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον προορίζει για τον άξονα. Σαν δεύτερο επιθετικό, σαν επιτελικό χαφ: Σαν μια άλλη αγωνιστική version του Φορτούνη.
Ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν λοιπόν, έχει Ματιέ Βαλμπουενά και Μασούρα αριστερά. Τον Φορτούνη και τον Μπρούνο στον άξονα. Τον Ποντένσε και τον νεοαποκτηθέντα Σουντανί δεξιά. Και έξτρα επιλογή τον Λάζαρο.
«Μπρούνο Φελίπε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Bruno Felipe welcome to Olympiacos FC! 🔴⚪»
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό
LIVE: Βόλος – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Ατρόμητος για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εξαντλήθηκαν.