Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε μια μέτρια σεζόν στη Euroleague, όμως πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο Ισραήλ.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να διατηρήσει το ρόστερ της ανέπαφο και να ενισχυθεί προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση της στο Final Four της νέας σεζόν στη Euroleague.Για αυτό τον λόγο και ανανέωσε τη συνεργασία της κι επίσημα με τον βασικό της ψηλό, Ταρίκ Μπλακ για δύο ακόμα χρόνια, με τον σύλλογο να επισημοποιεί τη συμφωνία.
Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε επί χρόνια στο ΝΒΑ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μακάμπι, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει πράξη την επιθυμία του και να διατηρεί στο ρόστερ έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπλακ, ο οποίος μέτρησε 11 πόντους και 5,4 ριμπάουντ μ.ο στην Euroleague πέρσι, θα έχει nba out το φετινό και το επόμενο καλοκαίρι
«Είμαι πολύ περήφανος για τον οργανισμό της Μακάμπι και το νέο συμβόλαιο με τον Μπλακ. Ξέρω πως ο Ταρίκ είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που τον έχουμε. Το μέλλον είναι λαμπρό γιε εμάς, είμαι χαρούμενος για αυτή την συμφωνία», ανέφερε ο Σφαιρόπουλος.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.