Στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένα εκκλησία καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο , με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.
Την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Μάξιμος και η ίδια έλαμπε στο νυφικό που είχαν επιμεληθεί ο οίκος Zeus & Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού
Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια
Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.