Μετατέθηκε το ΔΣ της Αδριατικής: Στην αναμονή ο Ολυμπιακός
Δέκα ημέρες αργότερα ορίστηκε το ΔΣ της Αδριατικής λίγκας, στην ατζέντα του οποίου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού.
Την στιγμή που το ελληνικό μπάσκετ δείχνει το χείριστο πρόσωπό του, στον Ολυμπιακό δείχνουν πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ.
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θέλουν να είναι μέρος του συγκεκριμένου εγχειρήματος, με την ομάδα του Πειραιά να έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα.
Για να υλοποιηθεί το αίτημα των Ερυθρόλευκων, πρέπει οι ομάδες της ABA League να συζητήσουν, κάτι που αναμενόταν να γίνει 14/05, μα θα πάρει τελικά παράταση.
Πιο συγκεκριμένα, με καθυστέρηση δέκα ημερών θα διεξαχθεί εν τέλει το διοικητικό συμβούλιο της Αδριατικής λίγκας, στο οποίο θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το αίτημα του Ολυμπιακού.
Η συγκέντρωση των ομάδων είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 14 Μαΐου, στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας.
Εν τέλει θα γίνει στις 24/05, ύστερα από σχετικό αίτημα των προέδρων των Παρτίζαν, Μέγκα Μπεμάξ και Μπουντούτσνοστ, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν δύνανται να παραστούν λόγω υποχρεώσεων.
Έτσι και οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμα για να μάθουν την εξέλιξη του αιτήματος τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.