Τη νίκη με την οποία ουσιαστικά θα «σφραγίσει» την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα ψάχνει η Ξάνθη απέναντι στον Απόλλωνα, με τους Ακρίτες να ανοίγουν το σκορ στο 15’ με αυτογκόλ του Βαφέα.
Ο Καντά έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Βαφέας έβαλε την προβολή και προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Αστράς να κοιτάει χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι έστω και με αυτό τον τρόπο άνοιξαν το σκορ απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία και πλέον κρατούν στα χέρια τους τη νίκη.
Το αποψινό παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, που πρέπει πάση θυσία να βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.