Μπορεί οι προβλέψεις για τον αγώνα της Αργεντινής στο MotoGP να έκαναν λόγο για βροχή, αλλά η ημέρα του αγώνα ήταν ζεστή, με τη θερμοκρασία του οδοστρώματος να αυξάνεται. Αυτό δεν εμπόδισε τον αναβάτη και poleman της Repsol Honda Team, Μαρκ Μάρκεθ να ανοίξει τη διαφορά του στο 1δλ. μετά τον πρώτο γύρο.
Όσο συνεχιζόταν η κούρσα, ο Ισπανός αύξανε την απόσταση που τον χώριζε από τους υπόλοιπους, φτάνοντας, μάλιστα, σε μια φάση στα 12, πριν τερματίσει εν τέλει 9,816δλ. μπροστά από τον δεύτερο Βαλεντίνο Ρόσι.
Ο Μάρκεθ κατέκτησε την πρώτη του νίκη για φέτος και την τρίτη του στην Αργεντινή.
Μάλιστα, η διαφορά των 9,816δλ. ήταν η μεγαλύτερη με την οποία έχει αναδειχτεί νικητής, ξεπερνώντας τα 7,679δλ., την οποία και σημείωσε πάλι στην Αργεντινή, το 2016.
Αυτή ήταν η 45η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP και εξασφαλίζοντας 45 πόντους, πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος αναβατών.
Όσον αφορά στον άλλο αναβάτη της ομάδας, τον Ισπανό, Χόρχε Λορένθο, κάποιες δυσκολίες στην αρχή, τον ανάγκασαν να «πέσει» 21ος από 12ος, αλλά με καλή οδήγηση, επανήλθε 12ος, αποσπώντας σημαντικούς πόντους για την ομάδα και αποκομίζοντας εμπειρίες από τη μοτοσικλέτα.
Η Honda πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με το επόμενο ραντεβού να δίνεται για τις 12-14 Απριλίου στο Όστιν του Τέξας, εκεί όπου ο Μάρκεθ έχει μόνο νίκες και ο Λορένθο δύο βάθρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!
Η Euroleague φαίνεται πως θα μπει σε μια νέα περίοδο, με διαφορετικό format και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και από την επόμενη σεζόν – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τις ομάδες και τη δέσμευση στην Ένωση Παικτών.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.