Η Εθνική ομάδα βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο. Μέσα σε 15 λεπτά η Βοσνία κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα, όμως οι διεθνείς αρχικά μείωσαν με τον Κώστα Φορτούνη κι ύστερα ισοφάρισα με τον Δημήτρη Κολοβό σε 2-2.
Έτσι επιστρέφει από τη Ζένιτσα με μια πολύτιμη ισοπαλία στις αποσκευές της και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 10ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, όσους και οι Βόσνιοι, αλλά με θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και με καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται η Ιταλία, ενώ στην 4η, 5η, και 6η θέση είναι η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν.
Οι επόμενοι αγώνες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα η Εθνική υποδέχεται την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6).
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας
Χαμός στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν άγρια επεισόδια και υπήρξαν συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις σε οπαδούς της Σενεγάλης, που πανηγύριζαν τη νίκη της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.