Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο κ. Γιώργος Δρούζας.
Ο κ. Δρούζας σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με εξειδίκευση στη Στατιστική στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Management στην Αγγλία. Εργάστηκε παράλληλα σε Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις στον Πειραιά ως Στέλεχος & Οικονομικός Δ/ντής.
Έχει εργαστεί σε μεγάλους Ομίλους του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, ως Γενικός Δ/ντής, Δ/νων Σύμβουλος, Μέλος Δ.Σ.& Δ/ντής Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Διετέλεσε Ειδικός Εμπειρογνώμων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. & τα Υπουργεία Εργασίας & Παιδείας.
Συντόνισε μια σειρά προγραμμάτων ΕΣΠΑ ως ειδικός υπεύθυνος Κοινωνικά ευάλωτων ομάδων σε Δήμους & Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Υπήρξε Διαμερισματικός Σύμβουλος ΔΗΜ.Τ.Ο Γ’ Πειραιά και Γραμματέας Οργανωτικού & Παιδείας. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Οικονομίας ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά & Νήσων.
Είναι μέλος Δ.Σ. και Έφορος Καλλιτεχνικού του Πειραϊκού Συνδέσμου. Διατελεί Γενικός Γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Φαλήρου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε: «Καλωσορίζω τον Γιώργο Δρούζα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δρούζας έχει θητεύσει σε σημαντικές θέσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχει ασχοληθεί με τον συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε Δήμους και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει σημαντική εμπειρία στα κοινά, σε διάφορες θέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Πειραιά και τα προβλήματα του κι επιθυμεί να συμβάλει στη συνέχεια της προσπάθειάς μας για έναν σύγχρονο και όμορφο Πειραιά. Δημιουργούμε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο περιλαμβάνονται καταρτισμένοι υποψήφιοι με γνώση, άποψη και κυρίως διάθεση να προσφέρουν, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση από το 2014».
Ο κ. Γιώργος Δρούζας σε δήλωσή του τόνισε: «Οι επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι κρίσιμες και καθοριστικές για τον Δήμο μας. Προσωπικά, ζώντας από το 1967 στον Πειραιά και ενασχολούμενος ενεργά την τελευταία 12ετία με τα κοινά, αισθάνθηκα την ανάγκη αλλά και τη βαθειά υποχρέωση να συνταχθώ στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική του πρόταση για τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο Γιάννης Μώραλης τα τελευταία 4,5 χρόνια έκανε έργο και έλυσε πολλά προβλήματα. Μπορεί όμως να πετύχει και να κάνει πολύ περισσότερα γιατί έβαλε τις βάσεις γι΄ αυτό. Μετά από πολλές προσπάθειες εξασφάλισε χρηματοδότηση για έργα και δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των Πειραιωτών και θα φέρουν ανάπτυξη στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο για τον Πειραιά μας».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα