Με καλάθι του Φρεϊμάνις 0.8’’ πριν το τέλος ο Ηφαιστος Λήμνου «άλωσε» την Πυλαία και πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (75-73), για την 19η αγωνιστική της Basket League.
Οι νησιωτές έφυγαν με το διπλό από την Θεσσαλονίκη και έφτασε τους 30 βαθμούς σε 19 αγώνες. Στην τελευταία επίθεση του Ηφαιστου και με το σκορ στο 73-73, ο Μπρέιζελτον έκανε την επαναφορά από την baseline, είδε την κίνηση του Φρεϊμάνις, του πέρασε ωραία την πάσα και αυτός με άψογο τελείωμα έβαλε την μπάλα στο καλάθι του ΠΑΟΚ για το 75-73.
Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με τον Ελληνα τεχνικό να οδηγεί την ομάδα του στην 11η νίκη της στη φετινή διοργάνωση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας