Το φετινό All Star Game διεξάγεται στο Nick Galis Hall και φυσικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε να λείψει.
Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρακολούθησε τις δραστηριότητες από τη θέση του στα επίσημα του ιστορικού γηπέδου και έκανε δηλώσεις για το τη διοργάνωση, αλλά και τον Αυτοκράτορα.
«Είμαστε στο σπίτι του μπάσκετ, το Παλέ. Είναι μια ωραία στιγμή σήμερα για τον Άρη που… έχει τα πνευματικά δικαιώματα του μπάσκετ» δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης.
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους κίτρινους: «Περιμένουμε κάθε χρόνο μια επανάσταση στον Άρη. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι απλό. Η σημερινή διοίκηση επενδύει και χτίζει την επόμενη γενιά του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να δούμε σύντομα μια ελληνική πεντάδα στην ομάδα μας».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.