«Σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε MVP ο Καλοϊάρο
Στον… δήμιο του Τριφυλλιού κατέληξε το βραβείο του MVP της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας
Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Άντζελο Καλοϊάρο στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, με τον 29χρονο γκαρντ να «σκοτώνει» το Τριφύλλι και να αναδεικνύεται MVP της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 84-75.
Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 29:18 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους με 6/6 βολές, 4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, ενώ παράλληλα είχε 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442