Μετά το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ επισκέφτηκε το Προεδρικό Μεγάρο όπου συνομίλησε με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Όταν άρχισε να μιλάει ο κ. Παυλόπουλος, η κ. Μέρκελ κρατούσε στα χέρια της μια συσκευή μέσω της οποίας γινόταν η μετάφραση.
Ξαφνικά από τις κινήσεις της καγκελαρίου φάνηκε ότι δεν άκουγε τίποτε κι έτσι μετά από λίγα λεπτά αναμονής η μεταφράστρια πήγε δίπλα στην αίθουσα για τη συνέχεια.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας