Μαλού : Η επέμβαση μετά τη γέννα και οι δυσκολίες – «Να μη το βιώσει άλλος άνθρωπος»
Η Μαλού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση
Η Μαλού Κυριακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.
Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πριν ένα μήνα υπεβλήθη σε επέμβαση δισκοκήλης στη μέση της. Η ίδια ομολόγησε ότι πρόκειται για ένα πολύ επώδυνο διάστημα τόσο πριν, όσο και μετά το χειρουργείο.
Η ομολογία της συγκίνησε, με την ίδια να εύχεται «να μη το βιώσει άλλος άνθρωπος» αυτό που έζησε. Ο πόνος της επέμβασης ήταν πολύς, ενώ η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται αρκετά μιας και δεν επιτρέπεται να σηκώνει βάρος, άρα ούτε και το γιο της.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 26 κιλά, ενώ μέχρι στιγμής έχει χάσει μετά δυσκολίας όπως είπε τα 24.
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλέψαμε 177 ημέρες το 2025 για να πληρώσουμε φόρους
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442