Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν συμπαίκτης του Ενρίκο Κιέζα όταν ο πολύπειρος γκολκίπερ φορούσε την φανέλα της Πάρμα. Μέχρι εδώ τίποτε το ιδιαίτερο. Αν όμως κοιτάξει κάποιος τις συνθέσεις του αγώνα Γιουβέντους – Φιορεντίνα πριν από δύο χρόνια, θα διαπιστώσει πως στους βιόλα αγωνίζονταν ο Φεντερίκο Κιέζα.
Ο Μπουφόν ήταν απέναντι στον γιο του παλιού του συμπαίκτη και όπως ανέφερε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εκεί σκέφτηκε το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
«Όταν έπαιξα απέναντι στον Φεντερίκο Κιέζα, ήμουν αποπροσανατολισμένος. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα αντίπαλος με τον γιο ενός παλιού μου συμπαίκτη. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω υποστήριξε ο πορτιέρε της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν πάντως απλά μια… σκέψη όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια καθώς ο Μπουφόν παραμένει στους αγωνιστικούς χώρους, φορώντας την φανέλα της Παρί.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα