Στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια σταθερή γραμμή χωρίς να παρεκκλίνουν. Αυτά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο να υπάρχουν πολλές αντιθέσεις ως προς τα συμβόλαια δεν θέλουν να το επαναλάβουν.
Στο Δικέφαλο υπήρχαν και υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα. Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρήθηκε ήταν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών όταν κλήθηκαν να συζητήσουν για αναπροσαρμογή.
Ακόμα και με μια ή δύο καλές χρονιές που έκαναν με την Ασπρόμαυρη φανέλα ζητούσαν 200 και 300% πάνω από το τρέχον συμβόλαιό τους.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.