Ναι δεν σας προκαλεί καμία έκπληξη! Όχι απλά θέλει την τελειότητα, επιζητά την οργάνωση, λογική. Τα θέλει όλα και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Πάντα έχει ένα σχέδιο και πάντα κρύβει άσσους στο μανίκι του. Σε σημείο υστερίας, πραγματικά.
Αιγόκερως
Είναι αδίστακτος είναι αλήθεια. Ένας Αιγόκερως δεν θα σταματήσει ποτέ αν δεν επιτύχει τους στόχους του. Θέλει να επιτύχει στην ζωή του και θα κάνει τα πάντα προκειμένω να συμβεί.
Λέων
Σαν λιοντάρι θέλει να ελέγχει τα πάντα και να έχει την προσοχή στραμμένη επάνω του. Επιθυμεί την επαγγελματική αποκατάσταση και να φτάσει ψηλά. Αν του καρφωθεί κάτι στο κεφάλι πολύ δύσκολα θα το ξεχάσει. Η επιτυχία είναι κάτι που τον μαγνητίζει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.