Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν βαν, το οποίο μετέφερε πρόσφυγες, συγκρούστηκε με νταλίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 4χρονο παιδί ήταν το μοναδικό θύμα της θανατηφόρας σύγκρουσης, ενώ στους 27 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με το seleo.gr, είναι και οι δύο διακινητές, ενώ οι περισσότεροι μετανάστες είναι από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Μπαγκλαντές.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, καθώς και δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες. Οι τραυματίες, η κατάσταση των οποίων παραμένει άγνωστη, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας