Η Kosmocar-Αudi ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμη νέα, δεύτερη κατά σειρά, γενιά του αποκλειστικά πεντάθυρου γερμανικού supermini στην εγχώρια αγορά.

Αναλυτικά, εφαλτήριο για το νέο Audi A1 αποτελεί η έκδόση 25 TFSI η οποία εφοδιάζεται με turbo κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου απόδοσης 95 ίππων και ξεκινά 19.950 ευρώ.

Ψηλότερα στην γκάμα, η έκδοση 30 TFSI, εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα σε εκδοχή ισχύος 116 ίππων με εφαλτήριο τα 22.250 ευρώ, ενώ την αποκλειστικά βενζινοκίνητη γκάμα εκδόσεων του γερμανικού supermini συμπληρώνει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,5 λίτρου με απόδοση 150 ίππους ο οποίος εξοπλίζει την έκδοση 35 TFSI που ξεκινά από τα 24.600 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας -μέχρι νεωτέραS- θα βρεθεί ο δίλιτρος κινητήρας των 200 ίππων o ο οποίος συνδυάζεται de facto με το κιβώτιο S Tronic και θα ξεκινά από τα 32.700 ευρώ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την σαφώς πιο ενήλικη εικόνα του και τον εξοπλισμό του με ό,τι νεότερο έχει προκύψει σε τεχνολογικό εξοπλισμό από τις τάξεις της Audi, το νέο A1 θα προσφέρει περισσότερες επιλογές από ποτέ, καθώς θα προσφέρεται σε τρία πακέτα εξοπλισμού για το bodykit τα οποία σε συνδυασμό με τα τέσσερα τον αριθμό για τη διαμόρφωση του εσωτερικού, αυξάνουν τις διαθέσιμες διαμορφώσεις του σε δώδεκα.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του Audi A1 όπως αποκαλύφθηκαν κατά την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση του Παρισιού

Γράψτε το σχόλιο σας