Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H γνώριμη σιλουέτα του A6 Avant με καμουφλάζ και αυξημένη απόσταση από το έδαφος εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στα πέριξ του Nurbrugring, δίνοντας το στίγμα της εθιμοτυπικής περιπετειώδους έκδοσης Allroad η οποία όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μέρος και της νέας γενιάς του μοντέλου.

Όπως και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις του, το A6 Allroad θα εμπλουτίσει το αμάξωμα του Α6 Avant με περισσότερα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ράγες οροφής ενώ όπως μαρτυρούν τα καμουφλαρισμένα τμήματα θα διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Ανεξαρτήτως των ανασχεδιασμένων στοιχείων και των επιπλέον στοιχείων που θα αναλάβουν να δώσουν στο A6 ένα πιο περιπετειώδες ύφος, κυρίαρχο στοιχείο της Allroad έκδοσης θα αποτελέσει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χάρη σε μια διαφορετική γεωμετρία της ανάρτησης.

Τις προδιαγραφές της έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει το σύστημα τετρακίνησης quattro ενώ σε επίπεδο κινητήρων, το A6 Allroad κατά τη συνήθη τακτική της Audi θα είναι διαθέσιμο στις υψηλότερης ισχύος εκδόσεις 50 TDI και 45 TDI με απόδοση 231 και 286 ίππων αντίστοιχα από κινητήρες diesel V6 με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Παράλληλα, σε δεύτερο χρόνο η έκδοση A6 Allroad αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση 55 TFSI των 340 ίππων.