Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A6 Allroad 2020: Η περιπέτεια συνεχίζεται

Audi A6 Allroad 2020: Η περιπέτεια συνεχίζεται

To νέο Α6 ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην γκάμα του την πιο περιπετειώδη έκδοση Allroad, προσθέτοντας στο παλμαρέ του μια ικανότερη εκδοχή με κυρίαρχο στοιχείο την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του β΄εξαμήνου του 2019.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H γνώριμη σιλουέτα του A6 Avant με καμουφλάζ και αυξημένη απόσταση από το έδαφος εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στα πέριξ του Nurbrugring, δίνοντας το στίγμα της εθιμοτυπικής περιπετειώδους έκδοσης Allroad η οποία όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μέρος και της νέας γενιάς του μοντέλου.

Όπως και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις του, το A6 Allroad θα εμπλουτίσει το αμάξωμα του Α6 Avant με περισσότερα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ράγες οροφής ενώ όπως μαρτυρούν τα καμουφλαρισμένα τμήματα θα διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Ανεξαρτήτως των ανασχεδιασμένων στοιχείων και των επιπλέον στοιχείων που θα αναλάβουν να δώσουν στο A6 ένα πιο περιπετειώδες ύφος, κυρίαρχο στοιχείο της Allroad έκδοσης θα αποτελέσει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χάρη σε μια διαφορετική γεωμετρία της ανάρτησης.

Τις προδιαγραφές της έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει το σύστημα τετρακίνησης quattro ενώ σε επίπεδο κινητήρων, το A6 Allroad κατά τη συνήθη τακτική της Audi θα είναι διαθέσιμο στις υψηλότερης ισχύος εκδόσεις 50 TDI και 45 TDI με απόδοση 231 και 286 ίππων αντίστοιχα από κινητήρες diesel V6 με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Παράλληλα, σε δεύτερο χρόνο η έκδοση A6 Allroad αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση 55 TFSI των 340 ίππων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024