Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Κρήτη: Ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του και οδηγείται στο δικαστήριο

Κρήτη: Ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του και οδηγείται στο δικαστήριο

Η κοπέλα που είναι σήμερα ενήλικη είναι στο πλευρό του

Aυτή η υπόθεση στην Κρήτη, είναι διαφορετική από αυτές που συνήθως βλέπουμε να εκδικάζονται στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορία της αποπλάνησης. Ο πρωταγωνιστής και κατηγορούμενος ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του, αδελφή της νεαρής συζύγου του και εν τέλει κλέφτηκαν.

Η σχέση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην οικογένεια της 13χρονης αφενός γιατί το κορίτσι ήταν πολύ μικρό αφετέρου γιατί ήταν άνδρας της αδελφής της. Ασυγχώρητο και ηθικά και ποινικά για τους συγγενείς.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του cretalive.gr το παράνομο ζευγάρι διέφυγε στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, παραμένει μαζί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να παντρευτεί αφού πλέον έχει βγει το πολυπόθητο διαζύγιο με την πρώην σύζυγο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν η ανήλικη τελείωσε το σχολείο στο εξωτερικό και μάλιστα σπούδασε σε πανεπιστήμιο με την προτροπή και την επιμονή του συντρόφου της, ο οποίος ήθελε να την δει να προοδεύει στην ζωή της.

Η κοπέλα σήμερα είναι ενήλικη και τάσσεται στο πλευρό του συντρόφου της στην δίκη που αναμένεται να διεξαχθεί με τον ίδιο να κάθεται στο εδώλιο ως κατηγορούμενος για αποπλάνηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο