Νικήτας Τσακίρογλου: «Η αρρώστια της Χρυσούλας ήταν ένα χτύπημα της μοίρας»
Ο Νικήτας Τσακίρογλου βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου.
Η Χρυσούλα Διαβάτη πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα και τα τελευταία χρόνια η υγεία της έχει επιδεινωθεί. Ο Νικήτας Τσακίρολογλου έχει αναφερθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού.
Νικήτας Τσακίρογλου: «Θα κερδίσει το στοίχημα της ζωής»
«Λατρεύω τη Χρυσούλα Διαβάτη. Είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα. Μια γυναίκα που κυριαρχεί όπου και αν βρίσκεται.
Έχουμε και την κόρη μας και δυο εγγόνια, τα οποία δυστυχώς δεν είναι κοντά μας, είναι στην Αμερική και σπουδάζουν. Η Χρυσούλα είναι καλύτερα, θα κερδίσει το στοίχημα της ζωής, γιατί την έχω μεγάλη ανάγκη», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.
Χρύσουλα Διαβάτη: Πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα της υγείας της
«Η Χρυσούλα είναι ένα πολυτάλαντο και χαρούμενο πλάσμα, κάτι διαφορετικό από μένα. Τα αντίθετα έλκονται. Ο έρωτας μας ένωσε και φυσικά το θέατρο.
Πιστεύω ότι ο καλός Θεός θα βοηθήσει να επανέλθει η Χρυσούλα στην πρότερη κατάσταση. Η επιστήμη στις περιπτώσεις των αυτοάνοσων νοσημάτων πολλές φορές είναι αδύναμη.
Η αρρώστια της Χρυσούλας ήταν ένα χτύπημα της μοίρας, αλλά το αντέχουμε» απάντησε επίσης ο γνωστός ηθοποιός για την υγεία της συζύγου του.
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442