Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω με την Χρυσούλα Διαβάτη γιατί…»

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω με την Χρυσούλα Διαβάτη γιατί…»

Τι συμβαίνει με τη σχέση των δύο ηθοποιών.

Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η Πηνελόπη Πιτσούλη αποκάλυψε πως δουλεύει 50 χρόνια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ηλικία της.

Σε 3 χρόνια θα γίνω 80 χρονών

Ο άντρας μου μου λέει πως η ηλικία μου δεν μου φαίνεται, τα χρόνια είναι μόνο στην ταυτότητα. Εγώ δεν δίνω τους σημασία, αλλά ο… «Χαρούλης» κάνει γυροβολιά».

«Δεν με τρομάζει ο χρόνος, ζω με τις ρυτίδες μου. Δεν είδα ποτέ τις ρυτίδες μου, δεν της κατάλαβα, ίσως να είμαι αναίσθητη», είπε.

Είμαι 57 χρόνια παντρεμένη

Ο Γιώργος έχει υπομονή για να είναι μαζί μου. Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να είστε φίλοι, θα πούμε τα μυστικά μας όποια και να είναι αυτά».

«Ξέρει να υποχωρεί. Τώρα που ο άντρας μου γέρασε τον λέω «πάππο μου». Ο άντρας μου κάθε βράδυ που έρχεται να κοιμηθεί κάνει φασαρία για να με ξυπνήσει και να καταλάβει ότι είμαι ζωντανή».

Όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου, ενώ ο σύζυγός της της γράφει ποιήματα με αφιέρωση «στην μοναδική μου γυναίκα».

H συνεργασία με την Χρυσούλα Διαβάτη στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

«Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν, την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα», είπε.

«Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε».

«Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά την θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ», είπε η ηθοποιός.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024