Τους προσγείωσε με… γκάζια ο Δώνης
Ο Γιώργος Δώνης καυτηρίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του
Από τη συνέντευξη Τύπου είχε δείξει τις διαθέσεις του ο Γιώργος Δώνης και εν τέλει τα παράπονα του για τη εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στο Λεβαδειακό κατατέθηκαν και εντός αποδυτηρίων.
Κίνηση βέβαια που επιδέχεται διπλής ερμηνείας. Αφενός ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι τελειομανής και δεν αποπροσανατολίζεται από τα θετικά αποτελέσματα αφετέρου επιχειρεί να προσγειώσει τους αρκετούς νεαρούς παίκτες του Τριφυλλιού, μετά την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Στο τακτικό κομμάτι ο Δώνης τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να κρατάνε περισσότερο την μπάλα, να τρέχουν παραπάνω, να ανεβάζουν περισσότερο τις γραμμές και να παίζουν πιο ώριμα.
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- Λουτσέσκου: «Η διαφορά έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη»
- Παράπονα για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Άρης από τον Χιμένεθ: «Θέλω να αγωνίζομαι με ισόνομα κριτήρια»
- Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442