Μετά από εισήγηση της Κυβέρνησης της Ισπανίας η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2018 θα διεξαχθεί κανονικά στην Ισπανία
Στην ιδέα διεξαγωγής μιας αναμέτρησης σε αμερικανικό έδαφος για εμπορικούς λόγους είχαν αντιδράσει παίκτες και προπονητές, καθώς ένα μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι μεσούσης της σεζόν θα ήταν ιδιαίτερα εξαντλητικό.
Ωστόσο ο κύριος λόγος της απόφασης να μην διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση είναι περισσότερο πολιτικός.
Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι από την κοινότητα της Καταλονίας και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λάμβανε μεγάλη προβολή, η Κυβέρνηση της Ισπανίας θεωρεί ότι θα ήταν κακή χρονική συγκυρία να διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση λόγω της εύθραυστης πολιτικής κατάστασης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός