Η Μπάρτσελόνα απέρριψε πρόταση 80 εκατ. ευρώ της Παρί για Ράκιτιτς
Αυτό σημαίνει πως μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα των 125 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο, τότε ο Ράκιτιτς θα αλλάξει ομάδα
Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ιβάν Ράκιτιτς ήταν το τελευταίο διάστημα η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως και η Μπαρτσελόνα δείχνει το ίδιο αποφασισμένη να τον κρατήσει.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση που ανήλθε στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η «Μπάρτσα» την απέρριψε, καθιστώντας έτσι σαφές ότι δεν παραχωρεί τον 30χρονο Κροάτη διεθνή μέσο, εκ των βασικότατων στελεχών της Εθνικής ομάδας που έφτασε έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα.
Αυτό σημαίνει πως μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα των 125 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο, τότε ο Ράκιτιτς θα αλλάξει ομάδα.
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-0: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 0-0: «Σφυροκόπημα» των Reds με 35 τελικές, αλλά…
- Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-128x85.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442