Στη Λαμία μεμονωμένα οι οπαδοί του Άρη με απόφαση Βασιλειάδη
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επέτρεψε τη μετακίνηση των φίλων των κίτρινων για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League, παρά την απαγόρευση της αστυνομίας.
Ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση απαγόρευσης της παρουσίας οπαδών του Άρη στη Λαμία για την 1η αγωνιστικής της Super League φέρνει η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη, που επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνησή τους.
Όπως είναι γνωστό, η αστυνομία έδειξε ιδιαίτερα αυστηρή διάθεση στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, απαγορεύοντας οποιαδήποτε μορφή μετακίνησης, οργανωμένη και μεμονωμένη, ενώ οι άνθρωποί της τόνισαν πως όποιος οπαδός με διακριτικά της ομάδας μεταβεί στην πόλη της Φθιώτιδας θα συλληφθεί.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τελικά επέτρεψε στους φίλους των κίτρινων να ταξιδέψουν μεμονωμένα και έτσι στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (27/08, 9.30 μ. μ.) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Άρης θα αγωνιστεί με τον κόσμο του στο πλευρό του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.