Οι παίκτες του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους. Ο Πάκο Ερέρα έκρινε ότι οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται ξεκούραση μετά τα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν σε διάστημα τριών ημερών. Αυτό με τη Λάρισα, μάλιστα, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπως αυτόν του Κλεάνθης Βικελίδης.
Στο αυριανό πρόγραμμα εκγύμνασης αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Μπρούνο Γκάμα, που παρακολούθησε αγωνιζόμενη τη νέα του ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης τις επόμενες μέρες, προκειμένου να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας των υπόλοιπων παικτών του Άρη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του επόμενου Σαββάτου (18/8) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.