Ιταλικό δημοσίευμα επαναφέρει ξανά το όνομα του Μάτο Γιάγιαλο και το συνδέει με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η «Il Giornale di Sicilia» αναφέρει πως «με τα τωρινά δεδομένα, η Παλέρμο θα μπορούσε να αποφασίσει να μην πουλήσει τον παίκτη, στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και θα μπορούσε να ολοκληρώσει την επόμενη σεζόν στη Σικελία τον Ιούνιο του ’19. Ακόμα δεν υπάρχουν νέα από την ΑΕΚ, η οποία δεν σκοπεύει να δώσει όσα ζητάει ο πρόεδρος της Παλέρμο για τους Βόσνιο μέσο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.