Την ώρα που ολόκληρη η χώρα δοκιμάζεται με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις απέναντι στη Βασιλεία (24/7, 20:30).
Ο δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί κανονικά στο γήπεδο της Τούμπας τους Ελβετούς, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης.
Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στην UEFA ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και να επιτραπεί στους παίκτες της ομάδας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων.
Το κράτος και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι οι δύο αρχές που μπορούν να συζητήσουν και να ορίσουν την αναβολή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.