Αν και οι προβλέψεις του Ζοζέ Μουρίνιο για τους ημιφιναλίστ του Μουντιάλ ήταν πέρα για πέρα άστοχες (3 από τις 4 ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί), ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμά θετικά τον αποκλεισμό των ομάδων-φαβορί πριν τα προημιτελικά.
Με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο RT o «Special One» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την τροπή που έχει πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας για τους «ισχυρούς».
«Οι μεγάλες ομάδες αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποκλείονται και επιστρέφουν σπίτι. Όλο αυτό είναι φανταστικό. Δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και οι εθνικές ομάδες δεν πρέπει να εξαρτώνται από τα μεγάλα τους αστέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.