ΑΕΚ: Παρουσίασε τον νέο αθλητικό διευθυντή της, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ από άλλο πόστο, 19 χρόνια μετά τη μεταγραφή του – το καλοκαίρι του 1999 – από την Βοϊβοντίνα. Είναι γεννημένος στις 10 Μαΐου 1978 στο Τσάτσακ της Σερβίας […]
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.
Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ από άλλο πόστο, 19 χρόνια μετά τη μεταγραφή του – το καλοκαίρι του 1999 – από την Βοϊβοντίνα. Είναι γεννημένος στις 10 Μαΐου 1978 στο Τσάτσακ της Σερβίας και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Μλάντοστ Λούτσανι, Βοϊβοντίνα, ΑΕΚ, Ερυθρό Αστέρα, Ζελέζνικ, Σάντονγκ Λούνενγκ Ταϊσάν και Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε στην Σερβία αθλητικός διευθυντής στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε το ίδιο πόστο στην Τσουκαρίτσκι.
Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδας της ΑΕΚ:
«Είμαι χαρούμενος βρίσκομαι και πάλι πίσω στην ΑΕΚ με την οποία με συνδέουν όμορφες αναμνήσεις. Γνωρίζω καλά το μέγεθος της ομάδας με την οποία θα συνεργαστώ, γνωρίζω ότι έχω αναλάβει πόστο στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας.
Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω δουλειά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, να συνεργαστώ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το απαραίτητο όραμα και την προοπτική για το μέλλον της ΑΕΚ. Πρώτος και άμεσος στόχος είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League και θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας για την επίτευξη αυτού του στόχου».
Μάλιστα, ο Ματιάσεβιτς πέρασε αρκετές ώρες συνομιλώντας με τον Λυμπερόπουλο ενώ αργότερα θα έχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της «Ένωσης», Μαρίνο Ουζουνίδη!
Εν τω μεταξύ, επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε και ο Γιάννης Σαρδέλης (3/11/2000), μέλος της Κ-20 της ομάδας. Αποτελεί τον έβδομο ποδοσφαιριστή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Γκίνη, Χατζηεμμανουήλ, Τσιβελεκίδη, Σταμούλη, Μπούση και Μπότο.
Ο μεσοεπιθετικός ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και εντάχθηκε στην Κ-17, προερχόμενος από την Ακαδημία Πατίστα στην Καλαμάτα. Έχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Εθνικής Νέων, ενώ ήταν μέλος αυτό το καλοκαίρι της Μεσογειακής ομάδας (Κ-18) και αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας. Έχει ύψος 1.71 και βάρος 66 κιλά.
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Έκανε επέμβαση ο Ίσακ – Μένει εκτός γι’ αρκετούς μήνες ο Σουηδός στράικερ της Λίβερπουλ
- Νάπολι – Μπολόνια 2-0: Οι «παρτενοπέι» σήκωσαν το ιταλικό Σούπερ Καπ με κορυφαίο τον Νέρες
- «Δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Λιόν ο Έντρικ»
- Super League: Η ιστορία μιας αλλοίωσης (κορυφής)
- «Επαφές της Βίντζεβ Λοτζ για τον Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού»
- LIVE: Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Ο Σεμένιο έχει στο… περίμενε την μισή Πρέμιερ Λιγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442