Ο Ιβαν Μαρκάνο θα περάσει άμεσα από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.
Αυτό θα συμβεί την Τετάρτη (30/05), ωστόσο ο 30χρονος μένει επίσημα ελεύθερος από την Πόρτο στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου.
Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού άνηκε στην πορτογαλική ομάδα από το 2014. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε 157 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ, ενώ φέτος έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).