Δεν άντεξε και έκανε την… κότα ο Νετανιάχου μαζί με τη Νέτα
Σε βίντεο που ανήρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι να χτυπούν τους αγκώνες τους στο πλάι του σώματός τους, κάνοντας την χαρακτηριστική αυτή κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και, όταν η νικήτρια της Eurovision Νέτα Μπαρζιλάι επισκέφθηκε αυτόν και την σύζυγό του Σάρα στην επίσημη πρωθυπουργική τους κατοικία, έκανε μαζί της την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, αυτήν στην οποία μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας.
«Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!», έγραψε στο Twitter ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε με τη νεαρή τραγουδίστρια το πρωθυπουργικό ζεύγος. «Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας».
Σε βίντεο που ανήρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι να χτυπούν τους αγκώνες τους στο πλάι του σώματός τους, κάνοντας την χαρακτηριστική αυτή κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.
🇮🇱🐔@NettaBarzilai pic.twitter.com/3cQtS6yNio
— Benjamin Netanyahu (@netanyahu) May 16, 2018
Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα.
Το τραγούδι της «I’m Not Your Toy» ξεκινούσε με την κίνηση αυτή μίμησης του χτυπήματος των φτερών της κότας.
Χιλιάδες θαυμαστές της Μπαρζιλάι κατέκλυσαν τους δρόμους του Τελ Αβίβ για να πανηγυρίσουν για τη νίκη της, μετά την οποία το Ισραήλ θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο έτος.
Θυμηθείτε την κίνηση της Νέτα.
- Παραπέμπονται για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες στην Κρήτη – Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)





























































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442