Ο Γιάννου στην προεπιλογή της Αυστραλίας για το Μουντιάλ
Ο Γιάννου αγωνίστηκε τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας στις 11/10/2016 σε αγώνα απέναντι στην Ιαπωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ συνολικά μετρά πέντε συμμετοχές
Στην προεπιλογή της εθνικής Αυστραλίας για το Μουντιάλ συμπεριλήφθηκε ο Απόστολος Γιάννου. Ο επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ανάμεσα στους 32 παίκτες που επέλεξε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός των «Καγκουρό», Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.
Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, η τελική επιλογή με τους 23 ποδοσφαιριστές για το Μουντιάλ της Ρωσίας θα γίνει στις 4/6.
Υπενθυμίζεται, πως ο διεθνής φορ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε τελευταία φορά με την εθνική του ομάδα στις 11/10/2016 σε αγώνα απέναντι στην Ιαπωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ συνολικά μετρά πέντε συμμετοχές.
Στη λίστα βρίσκεται και ο ομογενής Δημήτρης Πετράτος. Να σημειωθεί πως η Αυστραλία βρίσκεται στο Γ’ όμιλο μαζί με Γαλλία, Περού και Δανία.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.