Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σε ελληνικά χέρια στρέφεται η ΔΕΗ για τους λιγνίτες

Σε ελληνικά χέρια στρέφεται η ΔΕΗ για τους λιγνίτες

Ολοι οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις προς πώληση μονάδες, υποστηρίζει ο πρόεδρος της επιχείρησης

Με το βλέμμα στραμμένο στην ελληνική βιομηχανία, η διοίκηση της ΔΕΗ αναζητά επενδυτές για τους λιγνίτες. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανόλης Παναγιωτάκης, στο περιθώριο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Ενέργεια της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ), «επιχειρούμε να πείσουμε Έλληνες βιομηχάνους να μπούνε στο παιχνίδι».

Όπως επεσήμανε ο κ. Παναγιωτάκης, στο κάλεσμα της ΔΕΗ έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύο με τρεις μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες. Σε αυτές, και σε όσες άλλες προσέλθουν, «θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία και θα αναλύσουμε τα οφέλη, μιας τέτοιας επένδυσης».

Άλλωστε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται, δεν θα μπορεί η επιχείρηση να προσφέρει μελλοντικά το ρεύμα στις χαμηλές τιμές που δίνει σήμερα στους μεγάλους πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο