Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεργασία με… φούντες στους Λας Βέγκας Λάιτς

Συνεργασία με… φούντες στους Λας Βέγκας Λάιτς

Οι Λας Βέγκας Λάιτς έγιναν η πρώτη επαγγελματική ομάδα σε όλα τα αθλήματα στην Αμερική, όπου συνεργάζεται με ιατρείο μαριχουάνας!

Οι Λας Βέγκας Λάιτς, οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, συμφώνησαν για μια πολύ ιδιαίτερη συνεργασία. Συγκεκριμένα η ομάδα από την πιο φωτεινή πόλη του κόσμου συμφώνησε με το ιατρείο NuWu Cannabis Marketplace, που παράγει και πουλάει φαρμακευτική κάνναβη.

Ο σύλλογος της αμερικανικής ποδοσφαιρικής λίγκας, ο οποίος χρησιμοποιεί το hashtag #LightItUp, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την συμφωνία την Παρασκευή, προκαλώντας ενθουσιασμό στην πόλη του Λας Βέγκας. Πλέον οι Λάιτς είναι η πρώτη και η μοναδική ομάδα στην Αμερική και πιθανόν στον κόσμο με τέτοιου είδους χορηγία, ενώ όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας αναμένεται να προχωρήσει και σε νέες επικερδής και παράξενες χορηγίες.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η φαρμακευτική κάνναβη είναι νόμιμη στην πολιτεία της Νεβάδα και μέσω ενός διαφημιστικού βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον σύλλογο έδειξε τη μασκότ της ομάδας, Cash the Soccer Rocker να επισκέπτεται το κατάστημα NuWu.

«Αγαπάμε το Λας Βέγκας, αγαπάμε το κέντρο της πόλης του Λας Βέγκας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Λάιτς, Μπρετ Λασμπρουκ. «Δεν ντρεπόμαστε για το πού βρισκόμαστε, αλλά το αγαπάμε αυτό. Η Nuwu έχει επενδύσει όλα τα χρήματα και τους πόρους της στην αναπτυσσόμενη πόλη μας. «Είναι μια παραδοσιακή αθλητική χορηγία. Είναι σε μια πλήρως ρυθμιζόμενη βιομηχανία και αυτό είναι μέρος του στιγματισμού της», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ομάδας εμφανώς ενθουσιασμένος με τη συμφωνία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024