Την επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του νέου νοσοκομείου Λευκάδος, ώστε αυτό να είναι έτοιμο το φθινόπωρο, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας Β. Μίχα, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Τ. Νικολόπουλο, τον δήμαρχο Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδή, την πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο των Κτηριακών Υποδομών Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη αλλά και τον εργολάβο του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.
Μετά από εκτενή συζήτηση, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κ.α.) και παράδοση του νοσοκομείου μέσα στο Φθινόπωρο του 2018.
Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον δήμαρχο Λευκάδας για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο καθότι κοινός τόπος αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιούσιας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας