Το in.gr βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και σας μετέφερε τον παλμό των αναμετρήσεων των Rising Stars που αντιμετώπισαν τα ινδάλματά τους, τους All Time Star, των Greek Stars με τους ξένους παίκτες της Basket League, καθώς και τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων του διημέρου.
Τώρα ήρθε η σειρά του διαγωνισμού με τα αναμνηστικά του All Star Game 2018 που διεξήχθη στην Πάτρα.
Πατήστε Like στην ανάρτηση στο Instagram και μπείτε στο διαγωνισμό για πέντε mini μπάλες με την υπογραφή του MVP του All Star Game, Θανάση Αντετοκούνμπο και δέκα συλλεκτικά μπλουζάκια της εταιρείας που έντυσε τις ομάδες, της Athlos Sport.
Athlos Sport
Η εταιρεία Athlos δημιουργήθηκε στα Ιωάννινα το 1985, με στόχο να κατασκευάσει αθλητικά είδη υψηλής ποιότητας ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των αθλητικών σωματείων της περιοχής.
Γρήγορα η ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός των προϊόντων καθιέρωσαν τα προϊόντα σε όλη την αγορά. Σύντομα η συνέπεια και η εξυπηρέτηση προς τους πελάτες εξάπλωσαν το δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα.
Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερα από 100 αθλητικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 400 αθλητικοί σύλλογοι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.