«Πρόταση μομφής» κατά Σφακιαννάκη, αμφίβολη η πρεμιέρα
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η διοίκηση της Football League. Κατά την διάρκεια της σημερινής -έκτακτης- συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, οι διοικούντες 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις του προεδρείου. Ωστόσο, η πρόταση δεν «πέρασε», καθώς για να γίνει αυτό, πρέπει να ψηφισθεί από τα 4/5 του Σώματος. Κατόπιν της σημερινής εξέλιξης, θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (σ.σ. όπως είχε ανακοινώσει επίσημα προχθές Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή!), με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης να θεωρείται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 29-30 Οκτωβρίου.
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η διοίκηση της Football League. Κατά την διάρκεια της σημερινής -έκτακτης- συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, οι διοικούντες 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις του προεδρείου. Ωστόσο, η πρόταση δεν «πέρασε», καθώς για να γίνει αυτό, πρέπει να ψηφισθεί από τα 4/5 του Σώματος.
Εκτός των 11 ΠΑΕ (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τις ΠΑΕ Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Χανιά και Άρης) που ψήφισαν υπέρ της «καθαίρεσης» του συμβουλίου, απουσίασαν εκπρόσωποι της Σπάρτης και της Καλλονής, ενώ η ΠΑΕ Πανελευσινιακός δεν έχει δικαίωμα ψήφου λόγω της γνωστής εκκρεμοδικίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης, δεν έδειξε να πτοείται διατηρώντας -μέχρι τώρα- τη θέση του, αντίθετα με τον μεγαλομέτοχο του Παναιγιάλειου, Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος παραιτήθηκε από Α΄ αντιπρόεδρος.
Κατόπιν της σημερινής εξέλιξης, θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (σ.σ. όπως είχε ανακοινώσει επίσημα προχθές Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή!), με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης να θεωρείται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 29-30 Οκτωβρίου.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών