Αμυντικά κενά και αδυναμία ελέγχου του ρυθμού δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό Superfoods να μπει νικηφόρα στο «Gomelsky Cup», που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 88-90 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα του τουρνουά, και την Κυριακή στον «μικρό τελικό» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν.
Αμυντικά κενά και αδυναμία ελέγχου του ρυθμού δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό Superfoods να μπει νικηφόρα στο «Gomelsky Cup», που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 88-90 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα του τουρνουά, και την Κυριακή στον «μικρό τελικό» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν.
Κορυφαίος των Κυπελλούχων Ελλάδας ο Νίκος Παππάς με 15 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Νικ Καλάθης με 14.
Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος «άγγιξε» το νταμπλ νταμπλ σε πόντους (11) και ριμπάουντ (8), είχε την ευκαιρία να στείλει στην εκπνοή την αναμέτρηση στην παράταση, αλλά ο Ραντ ήταν εκεί για να πει «όχι»…
Από τη Μακάμπι, που είχε σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτή στο ΟΑΚΑ πριν από μία εβδομάδα, «έλαμψε» ο Τσίρμπες κοντά στο καλάθι με 21 πόντους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας