Μπέντο: «Έχουμε τη δυνατότητα, το επίπεδο και τη φιλοδοξία να περάσουμε»
Στην αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού εστίασε ο Πάουλο Μπέντο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Γιουνγκ Μπόις. Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ευχαρίστησή του γι΄ αυτό, επισημαίνοντας όμως ότι οι παίκτες του ακόμη δεν βρίσκονται στο επίπεδο ετοιμότητας που αυτός επιθυμεί. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Στην αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού εστίασε ο Πάουλο Μπέντο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Γιουνγκ Μπόις. Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ευχαρίστησή του γι΄ αυτό, επισημαίνοντας όμως ότι οι παίκτες του ακόμη δεν βρίσκονται στο επίπεδο ετοιμότητας που αυτός επιθυμεί.
Συγκεκριμένα, ο Μπέντο μίλησε για:
Την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του: «Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου».
Τον αυριανό αγώνα: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας».
Το δίλημμα για τη θέση του τερματοφύλακα: «Έχουμε χρόνο ακόμη για να πάρουμε την απόφαση. Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αύριο. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι οι παίκτες που θα το μάθουν πρώτοι, δεν θα το ανακοινώσουμε στη συνέντευξη Τύπου».
Το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί: «Δεν γνωρίζω αν όλοι μάς θεωρούν φαβορί, σίγουρα όμως εμείς έχουμε τη δυνατότητα και το επίπεδο και τη φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».
Μιλιβόγεβιτς: «Έχουμε ψηλά τον πήχη»
Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Σέρβος διεθνής μέσος αναφέρθηκε στη διαφορά του πρωταθλητή συγκριτικά με την αρχή της εφετινής περιόδου, επισημαίνοντας ότι: «είμαστε βελτιωμένοι στη φυσική κατάσταση, ενώ έχουμε βελτιώσει και την ποιότητα του παιχνιδιού μας όπως δείξαμε με τη Βέροια. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
Όσο για το τι να περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας: «Το παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις θα είναι πολύ δυνατό. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να περάσουμε τον όμιλο. Αν περάσουμε θα δούμε μετά τι θα καταφέρουμε, αλλά πρώτα να περάσουμε τον όμιλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Η ομάδα έχει ψηλά τον πήχη και υψηλές προσδοκίες. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση. Για να έρθει πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά. Φαίνεται εύκολο στα χαρτιά αλλά στο γήπεδο δεν είναι. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω και του πλαστικού χλοοτάπητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της αδελφής του ότι την απείλησε
- Oι λεπτομέρειες για το «χρυσό» deal του Παναθηναϊκού με τον Χέιζ-Ντέιβις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε παίρνει εξιτήριο – γιατί έχει προστασία έξω από το δωμάτιο του
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για τη δολοφονία 40χρονου
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Ένταση με το καλημέρα στη Βουλή για τις ΣΣΕ στη σκιά των αποκαλύψεων για Παναγόπουλο
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442